Secrets de les salses!
Salsa roquefort autèntica; beixamel de trompetes de la mort; salsa de formatge blau amb fardo fresc; salsa douxelle, mahonesa de poma; mahonesa de tonyina.
Cadascuna contrastada amb uns macarronets i uns ous cremosos ben al punt 8 4'5 min. )
SEGUIU-NOS A LA NOVA WEB!
Taller de CCVIC Fruits de l'Hort, amb Sambucus Rst, 5a sessió
Etiquetes de comentaris:
30/10/2013,
centre civic el montseny,
Cooperativa Sambucus,
David Sanglas,
Fruits de l'hort,
Restaurant Sambucus,
tallers de ccvic,
tallers de cuina
Taller de CCVIC Thermomix, amb Mirentxu Riubrogent, 4a sessió!
Espaguetis a la “Vongole”
Pastís trufat de pollastre
Moniatos amb Salsa Blanca
Sorbet d’Avellanes i Caramel
Etiquetes de comentaris:
24/10/2013,
centre cívic el montseny,
mirentxu riubrogent,
Sussi Aranda Navarro,
taller de thermomix,
tallers de ccvic,
tallers de cuina
Taller de CCVIC Fruits de l'hort, amb el xef del restaurant Sambucus, David Sanglas. 4a sessió
Etiquetes de comentaris:
23/10/2013,
centre cívic el montseny,
Cooperativa Sambucus,
David Sanglas,
Restaurant Sambucus,
tallers de ccvic,
tallers de cuina
Taller de CCVIC Thermomix, amb Mirentxu Riubrogent
Amanida sobre Poma; Timbal de Quinoa amb Algues i Verdures ; Pa de
Pessic de Cacau i Castanyes; Panets Ràpids.
Etiquetes de comentaris:
17/10/2013,
centre cívic el /montseny,
mirentxu riubrogent,
Sussi Aranda Navarro,
taller de thermomix,
tallers de ccvic,
tallers de cuina
Taller de CCVIC Fruits de l'hort, amb Sambucus Cooperativa
Carxofes!
Paté de carxofa; arròs de carxofa, calamars i salsitxes; crema de carxofes amb oli de cansalada; brandada lleugera amb carxofes saltades i llonganissa
Paté de carxofa; arròs de carxofa, calamars i salsitxes; crema de carxofes amb oli de cansalada; brandada lleugera amb carxofes saltades i llonganissa
Etiquetes de comentaris:
16/10/2013,
centre cívic el montseny,
Cooperativa Sambucus,
David Sanglas,
Fruits de l'hort,
tallers de ccvic,
tallers de cuina
Subscriure's a:
Missatges (Atom)