CUINA ÍNDIA. MARGARET MARIADAS. 1/10

Introducció a la cuina índia; zones, estacions de l'any, ètnies, arrebossats, ingredients i higiene.
Les 15 espècies més usades i les 5 classes de llenties usades també com a espècies.
ARRÒS AMB COMÍ








TALLER DE LÀCTICS CASOLANS. CARME MARTÍNEZ. 1/10

Primer dia introducció als làctics i com fer un iogurt d'etiqueta a casa!


CATALÀ A LA CUINA . CNLO

Un dels grups d'aprenents de català del Consorci de Normalització lingüística d'Osona, que tenim treballant al centre cívic, han fet una classe pràctica de cuina llaminera: croissants, combinat amb la pràctica del català és clar.



TALLER DE RECEPTARI CATALÀ. ISAAC MONZÓ. 1/10

PÈSOLS OFEGATS AMB CANSALADA I BOTIFARRA NEGRA

TORRADES DE SANTA TERESA

CALAMARS FACRCITS


Isaac Monzó. Professor de l'Escola d'Hosteleria d'Osona