TALLER DE CUINA ÍNDIA. MARGARET MARIADAS CHETTIAR. 10/10








“Chicken biryani” arròs amb pollastre


- 300 gr. d’arròs basmati
- 300 gr. de pollastre tallat a trossos petits i macerat el dia abans amb iogurt, llimona, pasta de gingebre i d’all, cúrcuma i espècies de tandori massala
- 300 gr. de ceba
- 1 o 2 Bitxos picants (opcional)
- Espècies de biryani massala
- Llet de coco
- Coriandre fresc
- Sal al gust
- Oli de gira-sol
- 2 cullerades de mantega
- Ghee
- Safrà o color alimentari

* També es pot fer amb altres carns: xai, vedella, ...

Raitha, amanida de iogurt:

- iogurt
- ceba
- tomàquet
- bitxo
- comí en pols
- coriandre fresc
- sal

LÀCTICS CASOLANS. CARMEN MARTÍNEZ. 10/10

ÚLTIM DIA, GRÀCIES A TOTHOM!
FORMATGE SEMI SEC
BATUT DE KÈFIR AMB LLIMONA I TARONJA
VARIANTS DEL MATÓ

llet original del Mas el Pujol