MONOGRÀFIC DE SUHI. TOSHI NAGASHIMA

La Toshie Nagashima ens ha ensenyat els utensilis, el procediment i els ingredients per elaborar distintes varietats de sushi.
La varietat de l'arròs és la Hakita Komachi, cedida per Arròs Estany de Pals.
Una experiència col·lectiva digne del dia de carnestoltes!
Fuitomaki, Ura fuitomaki, Nijura futomaki, Hosomaki, Ura hosomaki, Nigri, Temari, Temaki, Gunkan i Chrashizushi.



TALLER DE CUINA AFRODISÍACA. PEPI VIÑAS. 3/10

FONDUE DE XOCOLATA ALS AROMES D'ORIENT


TORRADETES AMB MOUSSE DE FORMATGE BLAU

PEPI VIÑAS

TIMBAL DE SALMÓ FRESC



Cursos de català: places disponibles!



Us informem que encara està obert el període matriculació als cursos de català gratuïts de nivell inicial i nivell bàsic que porta a terme el CNL d'Osona al Centre Cívic del Montseny queden places disponibles.

Nivell inicial (CL): dilluns i dimecres de  15:15h a 16:45h i de 17:00 a 19:30h

Nivell bàsic 1 (B1): dimarts i dijous de 9:15h a 10:45h i de 11:00 h a 12:30h

Per a més informació podeu adreçar-vos al Centre Cívic del Montseny els dilluns i els dimecres, de 16:30 a 17:30, a la planta baixa i demanar per la Montse.

TALLER DE FIDEUADES I RISOTTOS. MANEL MOLERA. 4/10

En Manel Molera ens està ensenyant com es fa una fideuà de peu de porc amb trompetes de la mort i all i oli.
També tindrem l'oportunitat dimecres vinent a les 18h d'aprendre a fer un all i oli seense que es talli.



TALLER DE THERMOMIX. SUSSI ARANDA. 4/10


Macarrons Ràpids

Turbot en Salsa

Coca de Llardons

Sussi Aranda

EL CENTRE OBERT MONTSENY PREPARA EL CARNESTOLTES





El Centre Obert és un servei municipal que realitza una tasca social i educativa en l'àmbit del lleure.
Aquest servei està impulsat des de l'Àrea d'Afers Socials i de Cultura i Ciutadania, i gestionat per la Fundació Projecte i Vida.
Adreçat a ifants i joves entre 6 i 16 anys.
Podeu Adreçar-vos a Serveis Socials de l'Ajuntament de Vic al Palau Bojons.

INICI CURS DE CUINA DELS TALLERS DE DIVERSITAT

Cada dimarts del 14 de febrer al 27 de març, i un segon grup del 10 d'abril al 12 de juny de 2012.
Grups d'una quinzena de joves  provinents d'instituts de Vic s'educaran en el camp de la gastronomia per tal d'adquirir el màxim de coneixements en un període limitat, que els serveixi per un futur professional.

Organitza:
Pla Educatiu d'Entorn
Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vic
Professora: Angelina García

ACAPTE DE SANG DIJOUS 16 AL CCVIC MONTSENY

De les 16:30 a les 20:00h, a la sala M del Centre Cívic el Montseny.
Organitza: Escola d'Adults Miquel Martí i Pol, Centre Cívic del Montseny, Banc de Sang i Teixits del Departamenty de Salut de la Generalitat de Catalunya.

TALLER DE PASTISSERIA. RAÜL CEGARRA. 4/10

BUNYOLS DE VENT



XOCOLATER DE TARADELL