TALLER DE VINS. NATÀLIA DURAN. 6/10

Avui DO Madrid, DO Extremadura i DO Canarias

Negre El Rincón 2004. Marqués de Griñón DO Madrid

Palacio Quemado 2005. Alvear. DO Ribera del Guadiana

Ariana. El Grifo. DO Lanzarote




Natàlia Duran, enòloga de Massana Noya.

TALLER DE FIDEUADES I RISOTTOS. MANEL MOLERA. 6/10


Un arròs empordanès ben especial. Agraïm a en Ramon del grup de les 18:30 que ha dut l'escórpora ben fresca. I també a la Cristina del grup de les 20:15 que ens ha sorprès amb un deliciós postre de galeta, llet i llimona.


Arròs d’escórpora amb sípia





TALLER DE THERMOMIX. SUSSI ARANDA. 6/10

Carxofes amb Petxines

Rap amb Salsa Verda

Pastís a les 3 Xocolates

CURSOS DE CUINA DELS TALLERS DE DIVERSITAT

Cada dimarts del 14 de febrer al 27 de març, i un segon grup del 10 d'abril al 12 de juny de 2012.

Professora: Angelina García



Dos grups d'una quinzena de joves provinents d'instituts de Vic, s'educaran en el camp de la gastronomia per tal d'adquirir el màxim de coneixements en un període limitat, que els serveixi per un futur professional.

Organitza:

Pla Educatiu d'Entorn
Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vic