Entrem a les 11 DO Catalanes + la DO Catalunya, en farem 2 cada divendres.
DO Alella ( Marfil 2009 i Vallmora 2008 )
DO Catalunya ( Marquès de Sangor blanc i rosat ).
SEGUIU-NOS A LA NOVA WEB!
TALLER DE PIZZES. 3/10. PAU CAMERONI. HIVERN
PREPARACIÓ DE LA MASSA DE LA PIZZA (ELÀSTICA) MITJA MASSA
PIZZA BARBACOA AMB BACÓ CURAT AMB LA SEVA SALSA BARBACOA
PIZZA PAGESA AMB BOTIFARRES BLANCA I NEGRA, BOLETS I SALSA PROVENÇAL
Etiquetes de comentaris:
10/02/2011
CUINA MEDITERRÀNIA. 3/10. PEPI VIÑAS. HIVERN
Etiquetes de comentaris:
09/02/2011
CUINA DE BACALLÀ. 3/10. MANEL MOLERA. HIVERN
Etiquetes de comentaris:
08/02/2011
CUINA DE CULLERA. 3/10. ANGELINA GARCIA. HIVERN 2011
Etiquetes de comentaris:
07/02/2011
Subscriure's a:
Missatges (Atom)