TALLER DE VINS. NATÀLIA DURAN. 3/10

Continuem amb tast d'aromes a cegues, tant secundaris com terciaris ( pebre, fusta, xips, canyella, ginseng, vainilla... ) Quin solfactes tant concentrats!
I en qüestió de cata avui viatgem a:
la DO GALÍCIA:
http://www.pazodemonterrey.com/
Pazo de Monterrey D.O. Monterrei Blanco Godello

Nora D.O. Rias Baixas Blanco Albariño
http://www.vinanora.com/



la DO BASCA
GETARIAKO TXAKOLINA http://www.getariakotxakolina.com/Txakoli Blanco Talai Berri www.talaiberri.com

TALLER DE FIDEUADES I RISOTTOS. MANEL MOLERA. 3/10

Rissotto amb pebrots del piquillo i formatge Idiazábal

 Coulant de Xocolata


 

CURS DE CUINA ORGANITZAT PER CÀRITAS OSONA


Càritas Arxiprestal Osona organitza un curs de cuina dins el programa AVANCEM des d'avui 8 de febrer, tots els dimecres de 9:00 a 13:00 h fins el dimecres 28 de març.

Avui els plats han estat mediterranis; amanida completa i mandonguilles estofades:



Temàtica:


CUINA MEDITERRÀNIA

CUINA AFRICANA

Cuiners:
Cristina Costa
Gideon Elorm Amegbedzi

Més informació:
http://www.caritasvic.com/
avancem.cavic@gmail.com
938862889

TALLER DE PASTISSERIA. RAÜL CEGARRA. 3/10

PASTÍS MASSINI!
La base de la tortada és la mateixa que vam fer la setmana passada, l'únic que en lloc de 250gr de mantega en farem servir 300gr. Pel que fa a la crema fem servir 12 rovells per la mateixa quantitat.