La base de la tortada és la mateixa que vam fer la setmana passada, l'únic que en lloc de 250gr de mantega en farem servir 300gr. Pel que fa a la crema fem servir 12 rovells per la mateixa quantitat.
SEGUIU-NOS A LA NOVA WEB!
TALLER DE PASTISSERIA. RAÜL CEGARRA. 3/10
PASTÍS MASSINI!
La base de la tortada és la mateixa que vam fer la setmana passada, l'únic que en lloc de 250gr de mantega en farem servir 300gr. Pel que fa a la crema fem servir 12 rovells per la mateixa quantitat.
La base de la tortada és la mateixa que vam fer la setmana passada, l'únic que en lloc de 250gr de mantega en farem servir 300gr. Pel que fa a la crema fem servir 12 rovells per la mateixa quantitat.
Etiquetes de comentaris:
06/02/2012,
ccvic montseny,
massini,
pastisseria,
Raül Cegarra,
taller de cuina,
tallers de ccvic,
vic
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Digues el què en penses!