TRES TALLERS D'OCUPACIÓ AL CCVIC MONTSENY

Aquest gener han començat tres tallers d'ocupació que gestiona Pla de Barris de l'Ajuntament de Vic amb suport del Servei d'Ocupació de Catalunya ( Departament de Treball ) i del Fons Social Europeu de la UE.
  • Atenció sociosanitària a persones dependents.
  • Cuinant el teu futur.
  • Dinamització comunitària.

LA CAMPANYA: "TINENÇA RESPONSABLE i PROTECCIÓ DE GOSSOS"


Agents Cívics i Guàrdia Urbana treballen conjuntament per informar i fer complir l’ordenança municipal
Fotografia d’un moment on els agents cívics informen de la nova campanya
Dilluns 16 de gener la regidoria de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Vic posa en marxa la campanya ‘Tinença responsable i Protecció dels gossos’ amb la voluntat d’assolir una bona convivència i fomentar la neteja de la ciutat, aconseguint que no hi hagi excrements de gossos als espais públics. La campanya s’ha estructurat en dues fases: en primer lloc, els Agents Cívics informaran i avisaran tota la ciutadania que té gos de la tinença responsable i de la neteja dels espais públics; en segon lloc, la Guàrdia Urbana farà el seguiment i control del compliment de l’ordenança municipal.

Aquesta campanya ha comportat un canvi en el servei de repartiment de bosses per a recollir els excrements dels gossos; a partir d’ara es poden passar a buscar durant els matins a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Plaça Major; a l’Oficina Municipal del Remei al c/Virrei Avilés; i a l’Institut Municipal d’Esports al carrer de la Fura. A les tardes es pot anar a tots els Centres Cívics de la ciutat. Durant tot el dia es pot passar per la Comissaria de la Guàrdia Urbana al carrer Era d’en Sellés.