Centre cívic el Montseny
Composem la millor recepta per sentir-nos units
SEGUIU-NOS A LA NOVA WEB!
CANVI DE PÀGINA:
http://www.vic.cat/ccvic/el-montseny
Pàgines
Pàgina principal
On som
Agenda Diària d'Activitats
Entitats
Tallers dels 6 CCVIC
Equipaments
CUINA DE MERCAT. TARDOR DE 2010. (9/10)
LLUÇ AMB ESPÀRRECS, CALAMARSET
S I PURÉ D'API AMB VINAGRETA DE FOIE GRAS
LLUÇ AMB ESPÀRRECS, CALAMARSET
S I PURÉ D'API AMB VINAGRETA DE FOIE GRAS
CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. (8/10)
SOPA DE POMA AMB BOLETES DE FRUITA, MENTA FRESCA I LLIMONA DE LLIMA
SOUFFLÉ DE XAMPINYONS SALVATGES
CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (7/10)
VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010.(7/10)
ENS FEM EL NOSTRE PROPI VI!
CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. ( 7/10)
LLENTIES AMB XIPIRONS O AMB SÍPIA
MUSAKA
FLAM DE CASTANYES
CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010 ( 7/10)
TERRINA DE SALMÓ FRESC I FUMAT
SOPA DE CARBASSA AROMATITZA
DA AMB ANÍS ESTRELLAT
NATA AMB CIBULET PER ACOMPANYAR EL SALMÓ FRESC I FUMAT
edita
CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (6/10)
VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. (6/10)
ELABORACIÓ LICORS HERBES PRÒPIES
CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (6/10)
CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. (6/10)
Hambruguesa de Tofu
Amanida d’alga Hoziki
Mushiyo-kan
CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. ( 6/10)
CONFIT D'ÀNEC I FOIE AMB POMA AL FORN I CANSALADA IBÈRICA AL CALVADOS
COPA DE XOCOLATA i" MASCARPONE" AMB GELATINA DE CAFÈ
CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (5/10)
STEAK TÀRTAR
VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. (5/10)
COM ES FA EL VI
CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (5/10)
AMANIDA XATÓ
PANELLETS
CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. (5/10)
Okonomiyaki Mariscs
Anko-maki
CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. (5/10)
RISSOTO DE CEPS
TOCINETS DEL CEL
CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (4/10)
PAELLA
VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. (4/10)
FEM RATAFIA!
CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (4/10)
AMANIDA DE COUS- COUS
MANDONGUILLES AMB SÍPIA
CODONYAT
CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. ( 4/10)
OYAKO-DON
(Pollastre amb Ous i Arros)
Sopa de Miso
Goma-Hae (Salsa Sèsam amb Verdura)
CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. (4/10)
SUQUET D'ESCAMARL
ANS, CLAMARSETS I FIDEUS
PASTISSET DE FULL I AMETLLES AMB MATÓ A LA MENTA, AMB COULIS DE MEL I IOGURT
CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (3/10)
XATÓ
VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010 (3/10)
TASTET AMB RATAFIA BOSCH
CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (3/10)
CANALONS FREDS DE TONYINA
LLOM AMB SALSA D’AMETLLES
CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010 (3/10)
MORRO DE BACALLÀ AMB MOUSSE DE BRANDADA AMB LÀMINES DE POMA CARAMEL·LI
TZADA, SHITAKES I ALLIOLI DE MEL GRATINAT
PASTÍS DE XOCOLATA I CASTANYES
CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010 (2/10)
SALSES BÀSIQUES: CARBONARA, ROQUEFORT, MAIONESA, TOMÀQUET, BOLETS...
VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010 (2/10)
TASTET AMB EMPRESA ARTIUM D'ARTÉS- coneixem la varietat picapoll
Missatges més recents
Missatges més antics
Inici
Subscriure's a:
Missatges (Atom)