MONOGRÀFIC DE CREMA DE SANT JOSEP AMB ISIDRE VILA. HIVERN 2011

CREMES, MASSES, ANÈCDOTES i SAVIESA CULINÀRIA!
L'ISIDRE ENS HA FET GAUDIR AMB LA PREPARACIÓ I DEGUSTACIÓ DE:
LA CREMA DE SANT JOSEP.
LA VARIANT AMB AROMA DE TARONJA I VAINILLA
LA CREMA ANGLESA
LA CREMA PASTELERA
LA MASSA XUS
LA PLANXA VIGATANA ( Braç de Gitano )

TALLER DE VINS DO CATALANS. 7/10. NATALIA DURAN. HIVERN 2011

DO TERRA ALTA: Dimoni Vermell de Ferré i Catasús
DO PLA DE BAGES: Abadia cianza 2007
DO TARRAGONA:Ipsis criança 2007

TALLER DE CUINA MEDITERRÀNIA. 7/10. PEPI VIÑAS. HIVERN 2011

Entredós d'albergínies amb bacallà i bolets
Fideuà
Caldo de peix
Coca de setmana santa

CUINA DE BACALLÀ. 7/10. MANEL MOLERA. HIVERN 2011

Sopa de bacallà amb col i pastanaga 
Cigronets amb tripa de bacallà amb múrgoles