CREMES, MASSES, ANÈCDOTES i SAVIESA CULINÀRIA!
L'ISIDRE ENS HA FET GAUDIR AMB LA PREPARACIÓ I DEGUSTACIÓ DE:
LA CREMA DE SANT JOSEP.
LA VARIANT AMB AROMA DE TARONJA I VAINILLA
LA CREMA ANGLESA
LA CREMA PASTELERA
LA MASSA XUS
LA PLANXA VIGATANA ( Braç de Gitano )
SEGUIU-NOS A LA NOVA WEB!
TALLER DE VINS DO CATALANS. 7/10. NATALIA DURAN. HIVERN 2011
DO TERRA ALTA: Dimoni Vermell de Ferré i Catasús
DO PLA DE BAGES: Abadia cianza 2007
DO TARRAGONA:Ipsis criança 2007
DO PLA DE BAGES: Abadia cianza 2007
DO TARRAGONA:Ipsis criança 2007
Etiquetes de comentaris:
11/03/2011
TALLER DE PIZZES. 7/10. PABLO CAMERONI. HIVERN 2011
Etiquetes de comentaris:
10/03/2011
TALLER DE CUINA MEDITERRÀNIA. 7/10. PEPI VIÑAS. HIVERN 2011
Etiquetes de comentaris:
09/03/2011
CUINA DE BACALLÀ. 7/10. MANEL MOLERA. HIVERN 2011
Etiquetes de comentaris:
08/03/2011
CUINA DE CULLERA. 6/10. ANGELINA GARCIA. HIVERN 2011
Suquet de peix |
Pastís de fresons i taronja Fresons amb xocolata |
Etiquetes de comentaris:
7/03/2011
Subscriure's a:
Missatges (Atom)