Taller de vins amb tapa, amb Natàlia Duran, últim dia!

Vins de Madeira i dolços, acompanyats per tiramissú, pastís dolç de poma, trufes i bombons!

Justino's Madeira. Santa Cruz.
Garnatxa d'Empordà Negra. Garriguella
Garnatxa d'Empordà Roja. Garriguella
Escencia de Xericena. Garriguella
Pedro Ximénez



GRÀCIES A TOTS I A TOTES!

Últims dies d'inscripcions als tallers de cuina!

Encara queden places pels tallers de CCVIC de cuina( trimestre de primavera ) al Centre cívic del Montseny:
Els dilluns el xef Oriol Sala, ens farà "La cuina del Gravat".
Els dimarts amb les mestresses de la Cakery Vic, ens faran el taller de "Pastisseria".
Els dimecres amb la cuinera japonesa Toshie Nagashima, ens farà el taller de "Wok".
Els dijous, la Rosa de la Carnisseria Bruch de Tona, ens farà el taller "De casa".
Els divendres, la cuinera americana, Elsa Morató, ens farà el taller de "Tex-Mex".
El dissabte 4 de maig, la summellier i mestressa del restaurant DO Vic, Núria Febrer, ens farà el monogràfic "Vi blanc floral".
El diumenge 26 de maig, tenim preparat un taller familiar de "Finger food".
Inscriviu-vos al web o presencialment a qualsevol Centre cívic de Vic.