Taller de CCVic Blancs i rosats amb Joan Nebot de Vadevi

Taller de CCVic amb Joan Nebot de Vadevi, exclusiu tast de vins i caves premis Vinari. Avui un luxe: Freixenet Brut Nature 2005, Torelló 3D BY Custo Gran Reserva, Mas Comtal 20è aniversari i AT Roca rosat reserva d'Agustí Torelló.

Gimnàstica per la gent gran farà vacances fins el proper curs

Les àvies del curs de psicomotricitat d'aquest curs, acaben amb bon regust el curs, amb una celebració doble; per una banda celebren Santa Antonia ( 13 de juny ) i per l'altre celebren que una d'elles ja és àvia primerenca!
L'Institut Municipal d'Esports, organitza aquest servei, amb en Raül, el monitor, que té les àvies ben enamorades.

Taller de CCVic de Dieta equilibrada amb Mirentxu Riubrogent

7ª Setmana / Juny-15
Contingut Teòric:

  • Què hem de menjar diariament
  • Vuit pautes orientatives per a una dieta equilibrada
  • Plantilla setmanal de menús

Menú:

  • Amanida de Carbassó
  • Empedrat deconstruït
  • Clafoutis de Cireres

www.mirentxuriubrogent.comInscripcions cursos català del juliol al CNLO

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha acabat els cursos al Centre cívic el Montseny, però inicia les inscripcions pels cursos intensius de juliol que fan al Centre. http://bit.ly/1FVbKFv


taller de CCVic de Cuina Bàsica, àgil i divertida amb Angelina García 7/10

Amanida germànica i mousse de llimona al taller de CCVic de Cuina Bàsica, àgil i divertida amb Angelina García. La setmana vinent "Turnedo" de llaminera de porc amb salsa d'olives verdes i mirall de pinya caramelitzada!Torneig de futbol del Casal Claret al Montseny

El grup de joves del Casal Claret fa esport amb valors!
De nou, la pista esportiva de l'edifici Montseny acull unes jornades esportives, en aquest cas organitzat pel Casal Claret, amb un munt de participants i espectadors.


Taller de Cuina sense gluten amb Toshi Nagashima

Durant els dijous 9, 16, 23 i 30 de juliol de 2015, de 11h a 13h es realitzarà el taller de cuina sense gluten per part de Toshie Nagashima, experta en alimentació natural.
El taller és adequat per celíacs, intolerants al gluten, als que pretenen entedre millor aquest nou boom dels productes sense gluten i els que els agrada aprofundir el l'alimentació natural.