Programació de tardor 2012 dels CCVIC's

Abans de començar les vacances d'estiu, us avancem la programació del trimestre de tardor dels centres cívics (CCVIC) de l'Ajuntament de Vic.

Una oferta àmplia i variada de tallers, monogràfics i activitats familiars per a tots els gustos i a preus populars.

Al Centre Cívic del Montseny hem programat els tallers trimestrals de Pans i brioxeria (dilluns; Xavier Puigseslloses / Raül Cegarra), Cuina Saludable (dimarts; Jan Frederiksen), Cuina Exquisida (dimecres; Ivan Vilanova), Cervesa artesanal (Miquel Piqué ) i Què portem de postres? (divendres; Roser Sadurní ). També un monogràfic de gastrocultura mexicana ( 17 de novembre) i el diumenge familiar amb Fem galetes ( 21 d'octubre; Maica Garcia ).

A partir del dia 1 de setembre podreu ampliar la informació de cadascuna de les activitats al web www.vic.cat/ccvic

Les inscripcions s'obriran el dimecres 12 de setembre a les 16.00 h

(Feu un clic a l'enllaç per ampliar informació)

Tallers CCVIC Tardor 2012

XERRADA A CÀRREC D’ABDOULAYE FALL

Des del Consell de Cooperació de Vic i dins del marc del projecte de codesenvolupament que es porta a terme amb Senegal, us convidem a una xerrada molt interessant a càrrec d’Abdoulaye Fall, senegalès i expert en temes d’immigració, integració social i interculturalitat.

DIMECRES 25 DE JULIOL a les 19.00h al Centre Cívic del Montseny (Habitatges Montseny) de Vic.
Més informació:

http://cooperacio.vic.cat/

PROJECTE DE CODESENVOLUPAMENT

L’any 2011, es va iniciar un projecte de codesenvolupament amb el Senegal que combina el treball a dues bandes entre la inclusió social de la comunitat senegalesa a la ciutat de Vic i la cooperació al desenvolupament per fomentar el creixement en aquest país africà. Es va escollir la comunitat de senegalesos perquè el Senegal era el país prioritari en les línees de cooperació municipals i també era el país que comptava amb més entitats que hi treballaven dins del Consell Local de Cooperació de Vic.