Finalitza el Taller de dibuix, fotografia i cartografia per a nens, nenes i joves

El grup de nens i nenes han gaudit i après en aquest taller innovador i de gran qualitat pedagògica.
Entra dins les activitats del QUAM 2011.
Agraïm la tasca del Centre d'Arts Contemporànies ACVIC, amb en Ramon Parramon, la Laia Solé, la Soraya i la Maral Mikirditsian, com també al Pla de Desenvolupament Comunitari ( PDC ) amb la Guiomar Vargas.


TALLER DE RECURSOS CARTOGRÀFICS

Diferents entitats, agents socials, dinamitzadors, associacions de veïns... hem aprofitat les experiències i explicacions d'en Pablo i la Julia, per practicar i aprendre com podem treure profit de la cartografia des de la pràctica "iconoclasista".
Dijous 14 de juliol de 2011. De 10:00 a 13:30

ACVIC http://tinyurl.com/6dvtzcs

ICONOCLASISTAS [Pablo Ares, Julia Risler]. Treballen des de 2006 a partir de la idea de "laboratori": un espai on el desplegament imaginatiu activa la creació permetent, un còmode desplaçament entre diferents formats, dispositius i escenaris per tal de modelar eines de recerca i disseny gràfic que impulsin pràctiques col·laboratives. Des del 2008 realitzen tallers de cartografia col·lectiva. Elaboren cartells i material gràfic des dels que aborden problemàtiques socials donant origen a mostres itinerants. Creen intervencions urbanes i animacions, i moltes de les seves imatges són difoses a través de formats no convencionals (samarretes, cartells i xapes). Tot el material és de lliure circulació.
[http://www.iconoclasistas.​com.ar/ ]

INICI TALLER "EXPLOREM I PROJECTEM"

Des del carrer, Explorem i projectem. Tallers de dibuix, fotografia i cartografia per a nens, nenes i joves.
De l'onze al quinze de juliol de 2011, de 10:00 a 13:00 hores.
Iniciativa de ACVIC, Centre d'Arts Contemporànies. http://www.acvic.org/, col·labora Pla de Desenvolupament Comunitari i Centres Cívics de l'Ajunament de Vic.
Projecte de QUAM 2011.

TALLER DE FRUITA. 10/10. ANGELINA GARCIA. PRIMAVERA 2011

AMANIDA D'ESPAGUETTIS AMB SÍPIA NEGRA, LLAGOSTINS I PERES A LA VINAGRETA DE GERDS.
XARRUP DE MOJITO AMB ALBERCOCS AL PERFUM DE VAINILLA.