Taller de CCVIC Minipastisseria amb Luna Lang, 1/10

Introducció a la pastisseria, el valor dels sentits, els gustos, les combinacions adequades, tast de distintes formes gustos i colors i fem un bescuit!


Taller de CCVIC Menús exprés amb Gemma Estrada 1/10

Amanida de colors
Escalopins de pollastre a la llimona
Gotet de iogurt amb fruita i galeta



Taller de CCVIC Escumosos i caves amb Núria Febrer 1/8

Un molt bon inici de taller amb una introducció sintètica i pragmàtica del món del cava i els escumosos, i del tast.
Per la ocasió, la Núria ens ha escollit dos ecològics diferents:

L'Aurèlia Castell D'age. Cava blanc brut nature gran reserva. Cava ecològic varietats: Macabeu/Viura, Xarel·lo/pansa blanca/pansal, Chardonnay, Parellada/Montònega
http://castelldage.com/

l'Ancestral 100% malvasía Rafael Sala .Sitges

Taller de CCVIC Fusió, amb Oriol Sala 1/10

Primera sessió de la tardor 2014 amb Oriol Sala!
Avui ens ha ensenyat secrets del sushi, makis, tatakis, tempura amb panco i burritos. uf!