TALLER DE PASTA FRESCA.10/10. LUCIANO ANCHONERA. PRIMAVERA 2011

SALSES AMB DIFERENTS PASTES:
pestos: de fàbrega, rúcula, sàlvia…; tomàquets: filetto, arrabiata, pomarola, putanezca...; nates: mornay, parissienne, de formatges, musclos al safrà; alli oli de poma; serrana; bròquil...



El grup de tarda encara no hem acabat! Ens retrobem el dia 7 de juliol a les 19:00h

TALLER DE "CUINA SENSE PARES" DE VICJOVE

Iniciem, per iniciativa de Vic Jove ( ENLLAÇ ),
quatre sessions de cuina per a joves dins la programació L'estiu és teu, viu-lo!
més informació: http://www.vic.cat/



TALLER DE CUINA MEDITERRÀNIA. 10/10. PEPI VIÑAS. PRIMAVERA 2011

SARDINES GRATINADES
FILET DE PORC AMB SALSA PEDRO XIMÉNEZ
PASTÍS DE CAFÈ AMB CREMA D’AVELLANES



ÚLTIMA CLASSE DEL TRIMESTRE. GRÀCIES PEPI!!