MONOGRÀFIC DE CAVA i XAMPANY

Rexach Baqués Gran Reserva Brut Nature 
Juvé & Camps Milesimé
Gosset Champagne Excellence Brut
Champagne David Léclapart
Alta Alella Privat Mirgin
Cava Guilera Extra Brut Gran Reserva
 




"CUINEM? ELS DOLÇOS DEL MÓN" LA CUINA MEXICANA

L'Associació de Mexicans de Catalunya, amb seu a Vic, ens ha mostrat com cuinen el Tamal.

Ingredients:
Farina de blat de moro
Sucre
Coco ratllat
llevadura ( 1 cull. sopera )
Aigua calenta
Fulles seques de panotxes.
Cireres confitades tallades.

Elaboració:
Barregem la massa amb l'aigua, el coco, el sucre i la llevadura, la col·loquem sobre una fulla de panotxa i hi afegim els pinyons i els trossos de cireres.
Deixem reposar durant mitja hora.
Ho coem lentament al vapor fins que la massa quedi amb la textura de la massa de panellets, (1h aprox ) ho deixem refredar i ja està servit!


Tallers CCVIC hivern 2012

TALLERS HIVERN 2012

Us presentem els tallers i activitats CCVIC per al trimestre d'hivern 2012. Les inscripcions s'obriran el dia 9 de gener a les 16.00h i els tallers començaran la setmana del 23 de gener. Com sempre, activitats variades i novetats per a tothom. Esperem que us agradin!

CCVIC_TALLERS_HIV2012