CUINA DE MERCAT. TARDOR DE 2010. (9/10)

LLUÇ AMB ESPÀRRECS, CALAMARSETS I PURÉ D'API AMB VINAGRETA DE FOIE GRAS
LLUÇ AMB ESPÀRRECS, CALAMARSETS I PURÉ D'API AMB VINAGRETA DE FOIE GRAS

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. (8/10)

SOPA DE POMA AMB BOLETES DE FRUITA, MENTA FRESCA I LLIMONA DE LLIMA
SOUFFLÉ DE XAMPINYONS SALVATGES  

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (7/10)

VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010.(7/10)

ENS FEM EL NOSTRE PROPI VI!

CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. ( 7/10)


LLENTIES AMB XIPIRONS O AMB SÍPIA
MUSAKA
FLAM DE CASTANYES

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010 ( 7/10)

TERRINA DE SALMÓ FRESC I FUMAT
SOPA DE CARBASSA AROMATITZADA AMB ANÍS ESTRELLAT
NATA AMB CIBULET PER ACOMPANYAR EL SALMÓ FRESC I FUMAT

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (6/10)





VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. (6/10)

ELABORACIÓ LICORS HERBES PRÒPIES

CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (6/10)

CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. (6/10)

Hambruguesa de Tofu

Amanida d’alga Hoziki

Mushiyo-kan

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. ( 6/10)

CONFIT D'ÀNEC I FOIE AMB POMA AL FORN I CANSALADA IBÈRICA AL CALVADOS  
COPA DE XOCOLATA i" MASCARPONE" AMB GELATINA DE CAFÈ

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (5/10)

STEAK TÀRTAR


VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. (5/10)

COM ES FA EL VI

CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (5/10)

AMANIDA XATÓ      

PANELLETS

CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. (5/10)


Okonomiyaki Mariscs

 Anko-maki

 

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. (5/10)

RISSOTO DE CEPS     

TOCINETS DEL CEL

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (4/10)

PAELLA

VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. (4/10)

FEM RATAFIA!

CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (4/10)

    
AMANIDA DE COUS- COUS 
MANDONGUILLES AMB SÍPIA 
CODONYAT

CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. ( 4/10)


OYAKO-DON

 (Pollastre amb Ous i Arros)

Sopa de Miso

Goma-Hae (Salsa Sèsam amb Verdura)


 

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010. (4/10)

SUQUET D'ESCAMARLANS, CLAMARSETS I FIDEUS 
   
PASTISSET DE FULL I AMETLLES AMB MATÓ A LA MENTA, AMB COULIS DE MEL I IOGURT

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. (3/10)

XATÓ

VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010 (3/10)

TASTET AMB RATAFIA BOSCH

CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. (3/10)

  
CANALONS FREDS DE TONYINA 



LLOM AMB SALSA D’AMETLLES

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010 (3/10)

MORRO DE BACALLÀ AMB MOUSSE DE BRANDADA AMB LÀMINES DE POMA CARAMEL·LITZADA, SHITAKES I ALLIOLI DE MEL GRATINAT
PASTÍS DE XOCOLATA I CASTANYES

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010 (2/10)

SALSES BÀSIQUES: CARBONARA, ROQUEFORT, MAIONESA, TOMÀQUET, BOLETS...

VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010 (2/10)

TASTET AMB EMPRESA ARTIUM D'ARTÉS- coneixem la varietat picapoll