Taller de CCVIC de Thermomix, amb Mirentxu Riubrogent

Primera de les 10 sessions de Thermomix, la Mirentxu Riubrogent ens ha soprès amb unes quantes delícies!
Salmorejo de Figues
Truita de Patata amb Salsa de Cloïsses
Préssec de Calanda a l’Oporto
Codonyat




Taller de cuina Fruits de l'hort, amb Sambucus Cooperativa

A la primera sessió el cap de cuina del restaurant Sambucus, en David Sanglas, ens ha ensenyat a fer:
Xutnei, compota de poma, conserva de tomàquet i escabetx de guatlles.

Taller de ccvic cuina Fàcil i elegant amb Ivan Vilanova

La primera de les deu sessions, a gaudir!
- lassanya de ceps i boniatos amb pernil ibèric
- filet amb compota de ceba amb mosatssa al vi de màlaga.



Taller de cuina Petits plats d'estrella amb Oriol Sala

A la primera sessió de les 10 que farem,  l'Oriol ens ha ensenyat a fer:
Montaditos de botifarra negra amb taronja i ceba
Tapeta d'albergínies amb musclos en escabeig i sofregit
Tosta de figues amb parmesà i reducció de mòdena