VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. 10/10



CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. 10/10

COCA MENORQUINA
ÀNEC AMB RAÏM AL CAVA
TEULES AMB GELAT DE PLÀTAN





CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. 9/10




VINS, LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. 9/10



CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. 9/10

CALDO DE PEIX
CREMA DE GAMBES
ARRÒS NEGRE
COCA DE VIDRE



CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. 7/10


YoseNabe (cassola típica d’hivern)

GomokuGohan (Arròs amb cinc elements)


 

CUINA ELEMENTAL. TARDOR 2010. 8/10




VINS LICORS I RATAFIA. TARDOR 2010. 8/10



CUINA MEDITERRÀNIA. TARDOR 2010. 7/10

VERDURES ROSTIDES AMB FETA A L'ESTIL GREC
CROQUETES DE BACALLÀ I BOLETS
PA DE PESSIC AMB TORRÓ DE XIXONA

CUINA JAPONESA. TARDOR 2010. 7/10


Hambruguesa de Tofu

Amanida d’alga Hoziki

Mushiyo-kan


 

CUINA DE MERCAT. TARDOR 2010 10/10

 

 MONTADETS DE FRUITES NATURALS AMB COULIS DE KIWI
LA CLASSE AL TASTET!

Video de Toshie Nagashima

Video de Víctor Guerrero

Video de Pepi Viñas