TALLER DE VINS DO ESPANYA. NATÀLIA DURAN. 1/10

La Natàlia Duran ens torna a sorprendre amb el seu gran coneixement dels vins, la planera forma d'explicar-ho i les ganes que té per descobrir i compartir nous vins, en aquest cas de la península.
Avui : DO Empordà: Coma Fredosa 2008, DO Priorat: La Garnatxa Fosca del Priorat 2010, i DO Pla i llevant- Mallorca: Miquel oliver Ses Ferritges 2008
VINS D'AVUI


GRUP 18:30

NATÀLIA DURAN

GRUP 20:15

TALLER DE CUINA AFRODISÍACA. PEPI VIÑAS. 1/10

La Pepi ens ha sorprès amb la gran varietat de productes que mengem i són considerats afrodisíacs. de fet ella mateixa ha descobert un nou món de sensacions. I una pluja de sensacions són les rebudes amb els plats preparats avui:




PEPI VIÑAS

GRUP 20:15

APERITIU DE MARISC

PASTÍS DE BOMBÒ FERRERO ROCHER

FILET DE PORC CARAMELITZAT AMB MEL

TALLER DE FIDEUADES i RISOTTOS. MANEL MOLERA. 1/10

En Manel, xef de la Fonda Torres Petit, ens ha fet una bona desfilada d'ingredients de primera qualitat per fer un tastet del seu Risotto de ceps.
MANEL MOLERA

RISOTTO DE CEPS

GRUP 20:15

GRUP 18:30

TALLER DE THERMOMIX. MIRENTXU RIUBROGENT. 1/10

La Mirentxu i el seu equip de presentadores i venedores oficials de Thermomix  ens han preparat un munt de plats ben elaborats:
Trinxat de Col i Patata
Fricandó 
Galetes de Civada amb Xocolata
GRUP 18:30

MIRENTXU RIUBROGENT

GALETES DE CIVADA AMB XOCOLATA

FRICANDÓ

GRUP 20:15

TRINXAT DE COL I PATATA





TALLER DE PASTISSERIA. RAÜL CEGARRA. 1/10

Aquesta primera sessió dels tallers del trimestre d'hivern 2012 al centre cívic del Montseny hem pogut degustar una exquisitesa: les trufes del Xocolater de Taradell. Juntament amb els seus consells ens ha omplert els sentits.

GRUP 18:30
 
Raül Cegarra

GRUP 20:15
 
LES TRUFES