Presentació i Tast amb el Llibre "Cuina Vallès a taula"



Dimarts18 de setembre a les 18.30 al Centre Cívic del Montseny de Vic.

( av Montseny 16, Vic - Barcelona -)

Presentació i Tast amb el Llibre Cuina Vallès a taula

Organitza: Col·lectiu culinari Cuina Vallès i el Centre cívic del Montseny de Vic.

a les 20h
presentació del Llibre a Muntanya de Llibres ( C/ Verdaguer 31 )
www.muntanyadellibres.com






Queden places disponibles de cuina al Ccvic Montseny !

Queden places disponibles de cuina:

Saludable (dimarts; Tallerista: Jan Frederiksen)


9.30 a 11.00, de 11.00 a 12.30, de 18.30 a 20.00 i de 20.15 a 21.45

Cervesa artesanal. Tallerista: Miquel Piqué, del Taller de la Cervesa

de 18.00 a 19.30

i Què portem de postres? (divendres; Tallerista: Roser Sadurní Canal ).

de 18.30 a 20.00 i de 20.15 a 21.45

També el monogràfic de gastrocultura mexicana ( 17 de novembre)

De 16.00 a 20.00. Talleristes: Associació Mex-Cat

Podreu ampliar la informació de cadascuna de les activitats a la internet:
www.vic.cat/ccvic      

XERRADA i RECONEIXEMENT DE LA GENT GRAN DEL REMEI

04/09/2012 , 17.00 h. Sala NY del Centre Cívic el Montseny:

Xerrada del Dr. i Regidor de Benestar i Família, Salut i Jovent de l'Ajuntament de Vic; Xavier Farrés i Fabré.

Reconeixement amb obsequi per la gent gran per part de l'AVV. del Pla del Remei  i el grup de voluntàries hospitalàries de la Parròquia del Remei.

Programació de tardor 2012 dels CCVIC's

Abans de començar les vacances d'estiu, us avancem la programació del trimestre de tardor dels centres cívics (CCVIC) de l'Ajuntament de Vic.

Una oferta àmplia i variada de tallers, monogràfics i activitats familiars per a tots els gustos i a preus populars.

Al Centre Cívic del Montseny hem programat els tallers trimestrals de Pans i brioxeria (dilluns; Xavier Puigseslloses / Raül Cegarra), Cuina Saludable (dimarts; Jan Frederiksen), Cuina Exquisida (dimecres; Ivan Vilanova), Cervesa artesanal (Miquel Piqué ) i Què portem de postres? (divendres; Roser Sadurní ). També un monogràfic de gastrocultura mexicana ( 17 de novembre) i el diumenge familiar amb Fem galetes ( 21 d'octubre; Maica Garcia ).

A partir del dia 1 de setembre podreu ampliar la informació de cadascuna de les activitats al web www.vic.cat/ccvic

Les inscripcions s'obriran el dimecres 12 de setembre a les 16.00 h

(Feu un clic a l'enllaç per ampliar informació)

Tallers CCVIC Tardor 2012

XERRADA A CÀRREC D’ABDOULAYE FALL

Des del Consell de Cooperació de Vic i dins del marc del projecte de codesenvolupament que es porta a terme amb Senegal, us convidem a una xerrada molt interessant a càrrec d’Abdoulaye Fall, senegalès i expert en temes d’immigració, integració social i interculturalitat.

DIMECRES 25 DE JULIOL a les 19.00h al Centre Cívic del Montseny (Habitatges Montseny) de Vic.
Més informació:

http://cooperacio.vic.cat/

PROJECTE DE CODESENVOLUPAMENT

L’any 2011, es va iniciar un projecte de codesenvolupament amb el Senegal que combina el treball a dues bandes entre la inclusió social de la comunitat senegalesa a la ciutat de Vic i la cooperació al desenvolupament per fomentar el creixement en aquest país africà. Es va escollir la comunitat de senegalesos perquè el Senegal era el país prioritari en les línees de cooperació municipals i també era el país que comptava amb més entitats que hi treballaven dins del Consell Local de Cooperació de Vic.



CUINA JOVE AL CENTRE CÍVIC DEL MONTSENY





Taller de cuina: divendres a CCVIC Santa Anna


El taller de cuina jove ha començat avui al Centre Cívic Montseny. Els divendres, 13, 20 i 27 de juliol es trasllada al Centre Cívic de Santa Anna.

La resta de dies (dilluns i dimecres) el taller continua al CCVIC Montseny.

Bona cuina! 


TALLER DE CUINA ÍNDIA. MARGARET MARIADAS CHETTIAR. 10/10








“Chicken biryani” arròs amb pollastre


- 300 gr. d’arròs basmati
- 300 gr. de pollastre tallat a trossos petits i macerat el dia abans amb iogurt, llimona, pasta de gingebre i d’all, cúrcuma i espècies de tandori massala
- 300 gr. de ceba
- 1 o 2 Bitxos picants (opcional)
- Espècies de biryani massala
- Llet de coco
- Coriandre fresc
- Sal al gust
- Oli de gira-sol
- 2 cullerades de mantega
- Ghee
- Safrà o color alimentari

* També es pot fer amb altres carns: xai, vedella, ...

Raitha, amanida de iogurt:

- iogurt
- ceba
- tomàquet
- bitxo
- comí en pols
- coriandre fresc
- sal

LÀCTICS CASOLANS. CARMEN MARTÍNEZ. 10/10

ÚLTIM DIA, GRÀCIES A TOTHOM!
FORMATGE SEMI SEC
BATUT DE KÈFIR AMB LLIMONA I TARONJA
VARIANTS DEL MATÓ

llet original del Mas el Pujol