TALLER DE CUINA AFRODISÍACA. PEPI VIÑAS. 5/10

BOMBETES DE SALMÓ FARCIDES AMB FORMATGE FRESC

LLUÇ EN PAPILLOTTE DE CACAU i ESPÈCIES

PERES AMB VI



ACTIVITAT DELS TALLERS D'OCUPACIÓ CONJUNTA

En motiu del dia de la dona treballadora, 8 de març, els tres tallers d'ocupació que es troben al Centre Cívic El Montseny, han fet un seguit d'activitats comunes:
Murals on s'expresava de forma artística reflexions al voltant de temes com el masclisme, la igualtat, el respecte, les prejudicis socials del gènere...
Escenificació d'una història amb tòpics de gènere vista en distints punts de vista.
Tastet de plats oferts pels alumnes del taller d'ocpació de cuina.




Taller d'Ocupació de dinamitzaió comunitària
Taller d'Ocupació de Cuina
Taller d'Ocupació d'assistència a la sociodependència.




TALLER DE VINS. NATÀLIA DURAN. 6/10

Avui DO Madrid, DO Extremadura i DO Canarias

Negre El Rincón 2004. Marqués de Griñón DO Madrid

Palacio Quemado 2005. Alvear. DO Ribera del Guadiana

Ariana. El Grifo. DO Lanzarote




Natàlia Duran, enòloga de Massana Noya.

TALLER DE FIDEUADES I RISOTTOS. MANEL MOLERA. 6/10


Un arròs empordanès ben especial. Agraïm a en Ramon del grup de les 18:30 que ha dut l'escórpora ben fresca. I també a la Cristina del grup de les 20:15 que ens ha sorprès amb un deliciós postre de galeta, llet i llimona.


Arròs d’escórpora amb sípia