Festa Major del barri del Remei

El proper divendres 5 de setembre arriba la Festa Major del barri del Remei de Vic, que enguany, s’allargarà fins el diumenge 14 de setembre. L’excepcional pregó a càrrec del grup Antirumors Teatre Social de Vic serà l’encarregat de donar el tret de sortida. Serà el divendres 5 de setembre, a les 21:30, a l’espai ETC. Seguidament es portarà a terme el XXIV Memorial Montse Vilarrubia, organitzat per l’EAP del Remei i on actuarà el conjunt RIU.


El dissabte 6 de setembre, hi haurà la gran cercavila de gegants del Remei, acompanyats pels Grallers del Carrer de la Riera i els capgrossos construïts per l’escola de la Sínia. La cercavila sortirà a les 17:00 dels habitatges Montseny i finalitzarà davant l’Església del Remei. El mateix dissabte a les 22:00 a la plaça de la Noguera hi haurà la II Sardinada Popular, amenitzada per PD Barni. A les 23:00 arribarà un dels plats forts de la Festa Major. L’Espai ETC acollirà la Nit Golfa, amb espectacle de varietats, cabaret musical, monòlegs, dansa del ventre, màgia, No-Do de Cineclub, strip-tease i cocktails gratuïts.


Pel diumenge 7 de setembre l’Associació de Veïns i Veïnes del Remei ha preparat una jornada carregada d’activitats. A les 8:30 hi haurà l’Albada amb el conjunt Batuka l’Olla i a les 9:00 xocolatada, circ i malabars per a tota la família a la rambla Tarradellas. La matinal infantil acabarà a les 11:00 amb una festa de l’espuma. A la mateixa hora, a la plaça de la Noguera, s’iniciarà el campionat de Bitlles Catalanes i una hora més tard, a l’Estadi Municipal de Vic, tindrà lloc el XXIV Trofeu Ramon Cunill Casajoana de futbol. De les 11:00 a les 14:00 es portarà a terme una de les novetats d’enguany, la I Ruta de Tapes pels bars del barri. La sortida serà des del bar Chaplin i el preu per tapa i beguda serà d’1€. A les 14:00 el CCVic del Montseny acollirà el dinar de germanor, que anirà a càrrec de la Casa d’Oficis del Pla de Barris. A les 16h començarà, al Bar Cals RR, el Campionat de Botifarra i Dòmino. Per posar punt i final a la jornada, a les 21:30 hi haurà correfoc amb les Fúries d’Ausa.


L’endemà, el dilluns 8 de setembre, hi haurà jocs familiars als Habitatges Montseny i a les 20:30, a l’església del Remei, el solemne ofici amb ofrena floral a la Mare de Déu del Remei. Seguidament, sardanes amb el Grup Sardanista Riallera.


Per tancar les festes, Ventall Teatre estrenarà l’obra “El Tinent d’Inishmore”. La funció es podrà veure a l’espai ETC els dies 12 i 13 de setembre a les 21:30 i el diumenge 14 a les 18:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues el què en penses!